avatar
2 хвилин читати

Що таке ФАРМ та зовсім трішки про нас

Що таке ФАРМ та зовсім трішки про нас

На ринку фарму ми вже 1,5 роки. Пройшли багато всього і розуміємо про що кажемо. Тут ми не продаєм) Наша ціль дати розуміння самого процесу фарму і подальшої роботи. Повірте, не просто так топові команди баєрів навчають з фармерів)

Тепер трошки розкажу про нас і наш продукт.

Ми відрізняємось від 95% ринку)

Наші аккаунти "хендмейд" ми заморочились і не економимо час на створенні і фарму аккаунтів, всі етапи проводяться вручну.

- Фотографіі використані в акках унікальні для фб, вони не повторюються і не дублюють якісь аккаунти з мережі І що ваєливо не є фотками з генераторів

- Відмінно від 90% ринку аккаунтів, ми використовуємо фізичні сімкарти для створення аккаунтів під фарм, не дивлячись на їх високу собівартість

- Ми переживаємо за життя аккаунтів тому додаємо скрін налаштувань браузеру в антіку (Dolphin) щоб як найбільше зменшити ризик відльоту, при зміні заліза, за можливості перешарюєм самі на підписки замовника)

- Навіть до 2х добових саморегів додаємо документи для проходження зрд, але тут в найближчій час будуть зміни, є стратегія реалізації покращення якості

Ну і коротенько побалакаємо про базу і основний термін.

ФАРМ

Хто ти? Що ти? Чому всі великі команди садять новачків у фарм відділ?)

Ну почнемо з самого терміну Фарм (фармінг) - процес підготовки аккаунту до запуску реклами. Це по суті, комплекс дій, який виконується, під час створення і підготовки аккаунту до заливу. Створення аккаунту іміджу живої людини в очах фб.

Це звісно основний показник якості аккаунту, як, що і коли на ньому робилося, від моменту реєстрації до моменту видачі кінцевому користувачеві. Звісно чим довший процес фарму тим краще.

В залежності від дій фармера (людини, яка створює аккаунти) підвищується траст ( довіра до аккаунту зі сторони фб) на це впливають фактори часу перебування в аккаунті, та дій у ньому, тут важливо не пережестити і не бути занадто в'ялим в діях.

Також необхідна відльожка, ми ж реальні люди, ми час від часу не заходим на профілі свої, бо зайняті, те саме і з фармом, в рандомному порядку, на рандомні проміжки часу, дається відльожка.

Чому ж новачків садять на фарм, ну перше, це банальне вивчення інтерфейсу фб, ресурсів, ієрахії, базові поняття, що таке соц, фанка, Рк, бм і т.д.

Друге, це важливість дофарму, після покупки аккаунту, якщо ви хочете щоб він довго жив, його треба дофармлювати, продовжувати робити вигляд живої людини, а як без знання фарму робити якісний дофарм, правильно ніяк)

Розуміння дій, які приводять до блокування.

Ну і мабуть останнє, це цінність, коли ти робив аккаунт сам, а потім береш його на залив, то ти цінуєш свій час і сили покладені на підготовку цього кабінету, і ти не жестиш в діях, які тригерять аккаунти і робиш це на постійній основі, саме такі спеціалісти заливаються з найменш можливою кількістю банів😁

І пам'ятайте, зростання це завжди розвиток, яким би класним спеціалістом ти не був, завжди потрібно достеменно розуміти найпростіші, та найбазовіші речі.

Всім миру, здоров'я і зростання у новому році!

P.S. вже готуємо наступну статтю, про види аккаунтів, чекайте, далі буде....

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

5 Коментарі

avatar
Mark
4 months ago

Перевіряли різницю між копіюванням конфігурації антіку на другому залізі проти нового заходу через логін, пароль і 2фа?

avatar
Alex
4 months ago Author

Привіт, так, перевіряли є залежність, частіше вибиває на чеки аккаунти при зміні заліза, намагайтесь отримувати акки, передачею на вашу підписку зі збереженням налаштувань заліза. Зміна айпі не так сильно впливає, як зміна заліза

avatar
Alla Ivankiv
4 months ago

Гарно

avatar
Анж
4 months ago

+ 1 арбітражний термін, який я буду знати, дякую😁😁😁

avatar
Alex
4 months ago Author

Це тільки початок) Далі буде цікавіше)