avatar
2 хвилин читати

Шутки, сало і селфі або як мені на голову впав канал в Instagram

Шутки, сало і селфі або як мені на голову впав канал в Instagram

спойлер: якщо ви проста людина то канал ви не зробите

Instagram розширює можливості своїх каналів, роблячи їх доступними для всіх користувачів з профілями рівня Creator. Ця ініціатива, яка спочатку стартувала для обраної групи авторів із США у лютому 2023 року, тепер відкрита для всіх творчих особистостей з активним обліковим записом рівня Creator. Здається, що додаток орієнтується на розширення можливостей через більш особисті та приватні спілкування, відходячи від традиційних публікацій у стрічках.

Що таке канал трансляцій в Instagram?

Instagram Channels, або Instagram Broadcast Channels, представляють собою канали трансляцій в Інстаграм, де автори контенту можуть розміщувати односторонні повідомлення для учасників каналу, таких як підписники або платні підписники в Instagram. Ці повідомлення можуть містити текст, фотографії, відео, опитування та голосові записи.

Канали трансляцій в Instagram розташовані в папці особистих повідомлень (DM, direct messages).
Автори контенту в Instagram можуть використовувати канали трансляцій як простий та ефективний інструмент для спілкування зі своїми підписниками. Вони можуть ділитися текстовими повідомленнями, фотографіями, відео та голосовими нотатками, а також створювати опитування для отримання відгуків від своїх прихильників. Лише автори мають можливість надсилати повідомлення, в той час як підписники можуть реагувати на контент і брати участь в опитуваннях.

Ця нова функція в Instagram схожа на добре відомі та популярні серед українців Телеграм-канали.

Мої страшні потуги з каналом

І так в один прекрасний момент вони впали й мені на робочий акаунт та й сів я розбиратись з ним. Я давно чекав це оновлення, я займаюсь інформаційним проєктом і в нас завжди багато тексту який потрібно запхнути в карусель так, щоб не перенавантажити читача та якнайдовше утримати його увагу.

Але завжди є той кусочок тексту і сенсу який не вдається помістити, що завжди бісило, тому якщо ви активно ведете свої робочі сторінки канал вам буде в поміч.   

Інстаграм запропонував створити канал, зайшовши в дірект можна було створити його, а також в співавтори запросити, наприклад ще одну сторінку. Приємно здивувало, що автоматично розіслались сповіщення всім користувачам підписатись.

Таким чином канал набрав першу тисячу підписників буквально за хвилини. Наразі з командою ми працюємо над форматами контенту який ми можемо поширювати в каналі, але однозначно це полегшить нам роботу. Концепція всього в одному місці ну дуже шикарна особливо щоб не переганяти людей у свій Телеграм в якому більше текстовий контент.  

Більше інформації можете почерпнути на офіційних ресурсах, а наразі прощаюсь з Вами й біжу думати як його прокачати до красивих цифр.

Більше з мого життя та роботи тут

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар