avatar
2 хвилин читати

Стаття про крипту частина 2.

Стаття про крипту частина 2.

Я писав тут передмову шо було у минулій статті і трошки гегав, але випадково нажав назад і нічо не збереглося, тому уявіть шо тут десь 5 строчок тексту, про все.

Якщо ви її не читали, то йдіть(без мата) читати. бо нічо не зрозумієте шо взагалі відбувається і в де ви взагалі знаходитеся.

Перша частина статті осьо ондо 

Я знаю ви зараз думаєте "Досить пиздіти, Пух, давай ближче к справі"
Вмовили

Мама мія який оффер
Мама мія який оффер


Ми балакали про те як робили лендос і зупилинися на моменті з СЕО дядькою, далі йде оце усе шо нижче(логічно)

Далі обов'язково робимо рядок такого собі social proof.

Трошки відгуків завжди зіграють нам на руку. Кінцевий користувач повинен побачити себе в цих відгуках, тобто речі, які будуть обумовлені в майбутньому в креативах, повинні відображатися в цих відгуках.

І знову ж таки, майте на увазі, що наша аудиторія не люди 20-30 років. Тобто наша аудиторія це люди 60-70х років народження. Тому погугліть, які тоді були популярні прізвища, імена, тому що якщо тоді було популярне ім'я Адріано, а у вас будуть відгуки від імені Джуліо, а тоді так не називали дітей і ні в кого немає знайомих їхнього віку з таким ім'ям, то це вже буде для них дзвоночок і посадить у них насіння сумніву.

Найголовніше, у жодному разі не ставте всіляких 20-30-річних людей, бо якщо розвернути ситуацію на 180 градусів і уявити що ви зацікавитеся якоюсь криптою або інвестиціями в щось таке, то останньою людиною, відгукам якої ви повірите, буде дід 70 років, який розповідатиме вам про мінти, нфт і т.д.

І професії теж обирайте всілякі популярні локальні професії, зацікавлені в заробітку усякі там будівельники, далекобійники і т.д...

Після цього додаємо блок про те, що у нас вклалися *найбільші компанії вашої країни*. Ця штучка теж роляє дуже багато і додає пристойно трасту.

Далі йде блок FAQів та іншої лабуди,

Після йде лідформа і вже під неї всякі приколи аля "розроблено за допомогою ООН, ЄС, " і т.д.

Після цього повертаємося до нашого улюбленого і дорогого відео. Тут я не буду сильно докладно розповідати, як його ліпити, так, плюс мінус поясню. Все ж це ваше відео, а не моє. Мені ж копійка не буде йти з ваших заливів.

Тепер на основі всіх написаних на нашому ленді літер і слів, які з них вийшли, придумуємо сценарій для відео.

Обов'язково перші 40 секунд має бути хук-запитання. Далі потім просто розповідаємо про проєкт, кілька разів заїкаємося, що ось мовляв, можете заінвестувати, доступ то поки ще відкритий, ПОКИ відкритий, а може і не буде відкритий, тому дідусь,не проґав момент.

Періодично згадуємо про реєстрування, максимально тиснемо на болі, і легесенько так і нативно (ага, нативно) показуємо на розв'язання цієї невеличкої проблемки. Обов'язково заморочтеся з відеорядом, додайте усіляких балакаючих голів,які будуть розповідати шо у цю херню варто інвестувати (від цього ж все таки залежать ваші доходи, чи не так?) про музику, саби я взагалі мовчу, це мастхев.

Ну в принципі, начебто все озвучив, що може бути потрібно для створення своєї воронки з нуля.

Хоча ні, стоп, забув дуже важливу штуку, але це вже буде для тих, хто дочитає до кінця. НІ В ЯКОМУ РАЗІ не робіть доход аля, вклади зараз, зароби 1000 за 5 хвилин, робіть реальні суми, дідам і бабам не потрібні мільйони, вони все одно в них не повірять, вкладайте реальні суми - 100-200 тисяч буде досить.


На цьому наче все, якщо залишилися якісь запитання то якщо глянуть трошки нижче то є поле куди писать ці ваши запитання.

ВИ ЗАБИЛИ ЗАБУЛИ? А Я ВАМ НАПАМʼЯТАЮ шо ставте коментарі, пишіть лайки, любіть маму і котів. 

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар