avatar
3 хвилин читати

Стаття про TikTok для залучення нових користувачів на платформу BAN.media

Стаття про TikTok для залучення нових користувачів на платформу BAN.media

Я казав, шо в цьому році актуалізую свою статтю про залив тіктока, тож тримайте оновлену версію!

***

    Я навмисно не буду тут розписувати кожен крок. Нещодавно мені в особисті прилетіло отаке повідомлення:

    І моя думка така. Якщо в 2023 році(майже 2024) ти не можеш загуглити/зайти почитати інші статті на моєму каналі, то і моя покрокова стаття тобі абсолютно нічим не допоможе. 
    Тому пишу цю статтю тільки для тих, хто бажає розвиватись, а не шукає легких грошей) Та і які там легкі гроші в тт, більшість з вас я думаю вже відчула цю приємну легкість грошей, яку пропонують антиспам алгоритми тіктока:)

Спершу поговоримо про андроіди:

    В цілому ситуація не дуже змінилась. Андроіди доволі стабільні в цьому плані)
Якщо ми кажемо про масовий залив акаунтів, то це два акаунти - скид до заводу. Дозаливатися теж по суті просто. Логінетесь в потрібний акаунт і заливаєте відоси. І насрати шо ви вже скинули мільйон разів своє відро, якшо все ок з крео, то скоріше за все воно набере.
    Довгостроково вести акаунти тікток з відер так собі ідея. Багато місць, де тебе з часом(на наступний день частіше) випалює тікток. Десь проїбався, не простежив і тікток вже знає, шо ти не американець. Часом відвалюються кілсвітчі для впнів, тому не рекомендую затримувати акаунти на андроідах подовгу.

    Метод реєстрації акаунтів не має значення. Фейк пошта, звичайна пошта, номери, твітер і тд - все працює окей. Ловите ту мені? Змініть впн або юзайте проксі.
Які проксі? бажано резидентські, мобільні не рекомендую. Дорого? Реєструйте акаунт через проксі, заливайте відоси через впн. Зайобчиво? ну вибачайте, хулі ви хотіли

    Якщо налили грошей на Буковель, то відкладіть трохи на сімки. Селлерів рекомендувати не буду, але за пару гугл запитів знайдете собі селлера. Ціни різні, від 8 до 60$ за сімку, залежить від гео. Це надасть вам деякі привілеї. Основну увагу тікток буде приділяти саме сімці, а не айпішнику чи мові в телефоні. Тому якшо знайшли дешеві якісні проксі, де німецькі айпішки будуть коштувати 1$ за гб, а американські 10$(умовно), то купляєте американську сімку і заливаєте юсу через айпі Німеччини.

    Ще якось хлопчина в чаті Ґік розказував про цікаву прошивку на пікселі шостої версії і вище. Звучало цікаво, і ми вирішили спробувати!
    Одразу скажу, шо знайти піксель 6+ версії з розблокованим bootloader'ом - справа не з простих. На ринку багато пікселів, коштують вони дорожче за звичайний сегмент, по типу мотороли чи реалмі. Пікселі розділяються на анлоки і неверлоки, прямо як айфони. Купуючи піксель з рук, особливо на олх у звичайних людей, ви можете купити неверлок, але з залоченим бутлоадером і телефон вже не підійде під перепрошивку.Дізнатися у людей про лок тупо неможливо, бо вони навіть не знають що то таке))
    Але якщо знайшли, то перепрошити буде дуже просто. Для перепрошивки на графен не потрібно встановлювати шось на ноут, все робиться максимально просто, через гугл хром. На виході отримуєте ультрашвидкий андроід, який скидається за 15-20 секунд, який немає зайвих сервісів і налаштування після скиду займає дуууже мало часу(на відміну від сраних ксяомі).

Підсумок: купляйте відра, заливайтеся масово, аналізуйте свої дії і все точно вийде! Маєте гроші? Купуйте піксель, щоб оптимізувати час своєї роботи і підвищити продуктивність.

Тепер про айфони:

Айфони можна продати.

    Хоча насправді зараз моя команда не відчуває ніяких проблем при заливі з айфонів. Під нещодавні шторми з нулями потрапили всі і ми в тому числі, але наразі все доволі стабільно. Унікальні креативи, чиста мережа = профіт.
    Айфони скидати не треба, скидаєте лише налаштування мережі ото і все. У айфонів прекрасно працює кілсвітч, менше дірок для витоку інформації, а ще є секретна тактика по набору переглядів))Я раніше казав шо ніякі прогріви і відлежки не допомогають, але не з айфонами.Помітив я це десь рік тому, коли ми фармили собі акаунти під стріми.

Розказую:

    Реєструєте акаунт в тікток, пошта, номер, не важливо. І фармите: Лайкаєте відоси, гортаєте стрічку, залишаєте коментарі і тд. Півгодинки, а може й годинку. Далі можна просто відкласти телефон(взяти в руки інший, якшо ви багаті, і робити те саме). На наступний день повторюєте. На третій день вже можна заливати відосики, і диво! Якщо ваш відос вже круто залітав в тт і він гарно відунікалений, то в вас точно буде більше 600 переглядів)
    Насправді період фарму знову ж таки у кожного різний, знаходьте свій власний підхід.

Плюси:

 - Акаунти файно набирають перегляди, акаунти можна вести довгостроково і маючи якісний контент ви будете отримувати якісний трафік

Мінуси:

 - Вам треба мати бісову купу айфонів:)

    Якось напишу повноцінну статтю про фарм, про вихід на потрібні рекомендації і роботу алгоритмів тт. Для загального розвитку думаю всім буде корисно:)

Унікалізація відосів:

    Останнім часом бачу якось багато питань стосовно цього:

    Пару років тому теж ставив собі такі питання. Тестував багато чого. І якісь там боти унікалізатори, і копав глибше, в унікалізацію ффмпегом, в підміну метаданних.
    Наразі в моїй команді унікалізація відосів робиться двома способами: ффмпег і ручками;)

Про ффмпег: Написали скрипт, який робить кольорову корекцію, змінює розмір відео(в пікселях), на фон кидає якийсь рандомний колір, як рамку. Також на сам відос накидуються якісь рухомі елементи, наприклад смайлики літаючі чи гіфки.
З написанням коду для того скрипта легко впорається чатгпт, тому прошу не писати мені скинути код чи допомогти його написати))

Про ручну унікалізацію: ну тут все просто. В моїй команді є посада - креативник. Це базова посада, як-от фармери в фбшних командах. Його задача - шукати відоси на просторах інтернету(ютуб, тікток, твіч, кік і тд) і унікалізовувати їх за певними запитами людей, які заливають ці відоси. Автоматизувати цю роботу просто неможливо (майже, бо зараз знайдуться розумники, які точно змогли б це зробити:)), бо з різних сорсів збираються різні формати відосів. Креативник же підлаштовує відоси під єдиний потрібний нам формат, додає на відоси потрібні штуки по запитам(гіфки, заклики і тд).
    По унікалізації все +- так само. Для кращої унікалізації можна кидати на фон якусь музичку, буквально на 1%, щоб вухо цей звук не сприймало, але технічно звук був зовсім іншим.

    Якщо вам не вдається працювати з ффмпегом - унікалізуйте ручками. В мобільних додатках, таких як CapCut, YouCut і будь який відомий вам і зручний. І на ноуті - Movavi, Adobe і той же CapCut.

    Можу порадити вам викачати одразу відосів 100, які хочете відунікалити і залити сьогодні. Запхнути їх в один проєкт, відунікалізувати усі в одному проєкті, відрендерити, а потім просто розрізати. На це піде менше часу, ніж робити кожен відос окремо.

***

Підсумок:

    Робота з тіктоком зараз важка, значно важча ніж була рік тому. Це я мабуть кожен рік вам буду писати)) Але справді, я бачу все менше людей, які можуть успішно заливати і отримувати хоча б 3-5к$ в місяць.
    Тому якшо ти новачок, почув що в тіктоці можна легко грошей заробити, то тебе наїбали. Тепер вже точно не легко, поріг входу в сорс виріс дуже сильно. Тут тільки їбошинг максимальний допоможе тобі заробити грошей. І звісно наша партнерська програма))) про яку трохи згодом.

    Певно, у вас лишилися ще питання, тому welcome у коментарі:)

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

54 Коментарі

avatar
Petro
1 month ago

Енні дякую, як раз тестую убт тт , дуже допоміг)

Радий, що було корисно!

avatar
Дмитро
2 months ago

Чи є спосіб використовувати проксі на відрі без Root?

Проксі можна вшити в роутер, і тоді не потрібні ніякі рути;) або прописати їх в налаштування вайфаю, або через додатки по типу Drony

avatar
Jonny
5 months ago

Підключена eSim потрібної країни, підійде під iPhone?

Чесно, ніколи не пробували працювати з eSim. Таке саме питання доречі ставив Алекс. Теоретично думаю підійде і все буде працювати

avatar
Maks
2 months ago

З того що я замітив, то якщо не буде в телефоні фізичної сім(її витягнути), а включена eSIM вроді працює. Але якщо в телефоні та і та, то телефон дає все одно перевагу фізичній карті і гео підчитує те що з фізичної сім

Стаття розрив у всіх планах. 1000+ переглядів за пару днів, геній УБТ? 😏

Підмішав мотивованого трафіку, чекаємо фрод репорт:D

😆😆😆

Вже 1.5к, думаю воно далі буде тіки рости;)
Дякую!!!

avatar
Mark
5 months ago

А можеш, будь ласка, пояснити в двух словах, як перевіряли залежність телефону з сім/без сім та наскільки ефективніші акки стали?