avatar
9 хвилин читати

Tiktok 2024

Tiktok 2024

Привіт! Вітаємо вас у світі арбітражного медіа AFFILIFY! Сьогодні ми з вами завершимо останню статтю, присвячену такому "важливому" джерелу як TikTok.

Структура статті:

1. Що сталося з TikTok?

2. Технічна частина

3. Які вертикалі живі на 2024 рік

Не забудьте підписатися на наш канал і приєднатися до нашого чату, де ви зможете отримати додаткову інформацію, задати питання та обговорити цікаві теми з нашою командою та іншими учасниками.

Tiktok 2024 

У цьому розділі ми докладно розглянемо найсвіжіші події та тенденції, пов'язані з платформою TikTok.

Хоча раніше ми вже згадували це джерело і досліджували деякі аспекти переливу трафіку, на цей раз ми збираємося поглибитися в тему. Сьогодні ми розглянемо, як новачкам зайти в TikTok і які кроки для цього потрібно вжити. Ми також обговоримо які регіони зараз є найбільш перспективними для убт на платформі, і чи варто продовжувати зосереджувати увагу на США, особливо з урахуванням нових законодавчих змін, що можуть вплинути на доступ до цього ринку через TikTok.

Розуміючи, що для кожного користувача підхід до роботи з TikTok є індивідуальним, ми намагатимемося передати базові стратегії, які допомагають нам при роботі з цією платформою. Ми також поділимося методами адаптації до оновлень в TikTok та розкриємо ключові принципи, які допомагають заливати трафік і просуватися на цій платформі.

Зрозуміло, що перед тим, як розпочати роботу з TikTok, важливо мати власний домен та прокладку на ньому, або створити профіль на будь-якому сайті для прокладки, наприклад, за допомогою mssg.me або beacons.

так, у 2024 році це досі працює 
так, у 2024 році це досі працює 

Бажано також встановити трекер для відстеження трафіку.

У цьому розділі ми приділимо особливу увагу технічним аспектам роботи з TikTok. Ви ознайомитеся з технічними деталями, які є важливими для успішної роботи 

Алекс пише про технічні аспекти роботи з трафіком в своєму топіку. В його матеріалах ви знайдете все, починаючи від покупки домену до детального розбору трекера, який не поступається своїм аналогам популярним сервісам.

В будь-якому випадку, для початку роботи вам знадобиться:

  • домен + прокладка або односторінковий сайт для направлення трафіку та прогріву його;
  • смартфон (ідеально мати iPhone від моделі X або Android з 4/64 ГБ пам'яті);
  • VPN або проксі (майже всі використовують VPN).

iPhone чи Android

Як і раніше Android здатен витримувати  1-2 акаунта і потім  потрібно  скидувати налаштування до заводських параметрів. Однак ми не рекомендуємо тримати аккаунти на Android на довгостроковій основі, оскільки ймовірність бути забаненим або спаленим перед тіктоком доволі висока.

Тому краще використовувати Android для спаму або масштабування за допомогою софту. Не забудьте використовувати програми для роздачі впн трафіку і не перейматися за його несподіваний виліт, включивши kill switch.

Налаштування Android не є складним (виберіть країну, часовий пояс, включіть VPN і завантажте TikTok). Для більш досвідчених користувачів варто рутировати телефон, щоб уникнути скидання налаштувань та для створення софту.

Ми використовуємо iPhone  для довгострокової роботи з аккаунтами (особливо це стосується переливу трафіку). Працювати з iPhone простіше, оскільки потрібно лише скидати мережу та створювати нові пошти для рєстрації акків. Ми також використовуємо роздачу через MyPublicWiFi як і для Android.

VPN чи проксі

Після безлічі тестів з використанням різних VPN і проксі можемо впевнено заявити, що різниці між ними практично немає, за винятком вашої власної параної.

Незалежно від того, чи використовуєте ви VPN чи проксі результати заливу можуть бути абсолютно однаковими - від нуля до 500  переглядів :)

Єдине, що помітили під час використання проксі це те, що аккаунти реєструються досить ефективно і рідко виникають помилки, що можуть стати перешкодою при реєстрації через VPN.

Таким чином немає суттєвої причини витрачати гроші на покупку проксі, їх підключення до телефону та інші додаткові дії які тільки заберуть ваш час.

Боти

Звісно в тіктоку є боти і вони доволі вміло пробивають клоаку. Якусь частину з них можно відсіяти доволі простим методом встановивши декілька фільтрів на ваш трафік:

- Приймати Useragent (bot, adsbot, empty) та окремий фільтр Bot;
- Убрали всі країни крім тих ,які заливаємо все інше йде на вайт пейдж;
- Зробили аналіз мови,яка стоїть у юзера і ті, що не входять в наш трафік також вивели на вайт пейдж;
- Звісно приймаємо тільки мобільний трафік без ПК та інших девайсів;
- Убрали всі браузери крім тих що існують і більшості (Айфонівські ,стандартні Андроїди та Гугл);
- Реферери (https://tcs-va.bytedance.net/);
- Ipv6;
- Проксі та невідомі з'єднання;

Це найпростіша клоака для ботів тіктоку, яка відсіює самих простих ботів.

Методи реєстрації аккаунтів 

Наразі спостерігається тенденція, коли нові аккаунти  ловлять нулі. Тому більшість  почали купувати аккаунти які вже мають від 1тисячі пдп (якщо потрібна лінка).

Ціни на такі аккаунти різняться і залежать від продавця.

Зазвичай робота з такими аккаунтами полягає в тому, щоб заповнити документи (ви можете використати документи, які є в цій гілці)

Є й по 0.2 доллара.Треба обговорювати, тестити селлерів 
Є й по 0.2 доллара.Треба обговорювати, тестити селлерів 

Якщо ви реєструєте аккаунти самостійно то абсолютно нема різниці в їх створенні.
Сімка, фейк пошти, айклауд пошти, твіттер, номера не впливає на кількість переглядів або їх відсутність взагалі.

Креативи 

Звісно, креативи в форматі відео або фото варіюються в залежності від вертикалі і методів пошуку або створення і кожен користувач обирає ті, що найбільше підходять йому.

У сфері дейтингу зачасту використовують креативи, які вже існують  в TikTok, або взявши  унікальні відео чи фото з Facebook, Instagram, Reddit.

Якщо йдеться про перелив трафіку то зазвичай беруть просто відео якоїсь трешової новини або події і перероблюють їх з метою залучення уваги. Особливо популярними зараз йде відео з відбірною "зрадою".

Треш новини які ми засуджуємо 
Треш новини які ми засуджуємо 

Унікалізацію креативів наразі можна робити за допомогою інструментів, таких як CapCut. Одним із методів унікалізації а залив відео через overlay.

Після зйомки відео в налаштуваннях відео натискаєте на оверлей і добавляєте своє відео яке можно не обробляти еффектами заради унікалізації.

Overlay функція додаванн відео поверх записаного 
Overlay функція додаванн відео поверх записаного 

Що зараз заливається

У цьому розділі ми розглянемо актуальні вертикалі та тематики контенту, які є популярними на TikTok у поточному році.

Стріми тіктоку
Наразі гемблу трохи придушили і залишилось дуже мало стрімерів які заливають гемблу як раніше транслючи на фоні гру. В той же час з'явилось абгато стрімерів і арбітражників які заливають через плагіни та віджети.

за донати стрімеру можно спавнити різні конструкції 
за донати стрімеру можно спавнити різні конструкції 
за донати можно змінювати швидкість, рестартити гру або змінювати байк
за донати можно змінювати швидкість, рестартити гру або змінювати байк

Про цей спосіб напишу у наступній статі де покажемо повний запуск і як це робити.

Ми знайшли також конструктор стрімів де є небагато віджетів для оформлення стріму ,а також плагіни на ігри letsstream

Навіть трохи азарту є
Навіть трохи азарту є

Зароблені з донатів монетки можно переводити у валюту і виводити її (але кожне гео має свій набір можливостей на вивід до різних платформ і треба бути готовим, що в США ви зможете вивести тільки на PayPal).

Дейтинг 

Наразі дейтинг заливається спамом і на об'ємі (варіантів вести аккаунти в довгострок майже не бачу якщо це не модель онліфансу).

Існують декілька живих методів:

  1. Покупка аккаунтів з підписниками від 1 тисячі, вставленням посилання через документи та заливом відео на них і відразу злив на лінку.
  2. Перелив трафіку на "донорський" аккаунт (мамка) через коментарі (часто попадають в тінь) або через звук та аудіопризив.

    Весь отриманий трафік обмежується першими 500 переглядами, оскільки аккаунт швидко відлітає в бан після цього. На мамку можно заливати дуже багато аккаунтів.

Telegram 

Звісно, наразі одна з найпростіших вертикалей це перелив трафіку до Telegram  . Можна багато де побачити рекламу і набір учасників для переливу трафіку. Ми вже писали статтю на цю тему, тому не будемо розглядати це знову. Проте можемо сказати, що ця вертикаль продовжує жити, трафік потрібен, і багато каналів знову приймають трафік з TikTok у великих об'ємах.

З мінусів можна відзначити, що для масштабування доходу вам потрібно мати або софт, або безліч найманих людей, які будуть приводити трафік на ваші офери. Крім того, ви повинні компенсувати кількість відписок, якщо маєте на меті довгострокові партнерські відносини з каналами.

У попередній статті ми вже детально розглянули, як приводити трафік. Якщо  у вас залишилися питання, не соромтесь звертатися до нашого чату, де люди будуть раді вам допомогти.

Товарка

Одна з найкреативніших вертикалей в TikTok - це товарка .

Одне відео, яке потрапить в рекомендації, може принести сотні замовлень. Звичайно, для повноцінного входу в цю вертикаль найкраще мати власний магазин товарів і займатися його розвитком. Проте, для початку багато хто працює через дропшиппінг або просто купує базу постачальників і реалізує її з націнкою.

Великий плюс цього напрямку полягає в тому, що товарка є повністю "білим" продуктом, якщо, звичайно, ви не надсилаєте дерево замість товару. Крім того, є кейси входу як з великою оборотністю, так і з малими вкладеннями, завдяки TikTok.

Приклад того, що магазинам треба обов'язково вести свій тікток 
Приклад того, що магазинам треба обов'язково вести свій тікток 
Одне відео може дати вам замовлень на місяць вперед
Одне відео може дати вам замовлень на місяць вперед

Реінвест грошей та збільшення об'ємів замовлень тільки підвищюють інтерес до цієї вертикалі.

USA 

Ні для кого не секрет, що в США вчора проголосували за заборону Тіктоку.

Звичайно в разі якщо тікток не захоче йти на поступки і продавати свою частину. Чи зможе тікток існувати без найбільшого гео не можемо сказати, але це буде максимально сильний удар по людям заливавшим трафік на це гео. Сподіваємось, що тікток прогнеться під нові заборони США і ми далі будемо смакувати це гео.

Також є шанс що США буде використовувати плагін для тіктоку,але кількість трафіку зменшиться дуже сильно і це буде схоже на голодні ігри серед арбітражників.

Хоча тікток доволі швидко змінюється, але на заміну одних методів зливу трафіка приходять інші і тільки люди які вміють правильно підшлаштовуватись під нові реалії праці з даним джерелом залишаються на плаву.

Ніколи не вважайте, що ваш метод буде працювати вічно, та завжди тестуйте різні види зливу трафіку, а краще майте пару джерел заробітку.

Задавайте питання в чат та любіть своїх мам

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

2 Коментарі

avatar
Bohdan
5 days ago

Гарна стаття, дякую за працю

avatar
AFFILIFY
5 days ago Author

Дякую за комент,скоро розкриємо як лити через віджети і плагіни)