avatar
1 хвилину читати

Заливаємо через Tik Tok

 Заливаємо через Tik Tok

Щодня вебмайстрам доводиться боротися з темними силами, відстоювати свої навички та вчитися новому, щоб долати все більші труднощі. Як залишатися на плаву в будь-якій ніші за будь-яких обставин? Вміння працювати з кількома джерелами трафіку не залишить вас без грошей у кишені.

Давайте розберемося, як отримувати прибуток з TikTok і бути впевненими в завтрашньому дні. Поїхали! 

Навіщо взагалі лити через Tik Tok 

Залив криптовалюти через TikTok починає набирати популярність, оскільки інші джерела трафіку стають складнішими у використанні. Абсолютно невичерпний TikTok дарує чудові можливості арбітражникам. Аудиторія TikTok відповідає вимогам для залива, середній вік від 25 до 47 років. Тут ви знайдете платоспроможних і цільових лідів, які забезпечать хорошу конверсію, оскільки вони не перевантажені спамом і готові уважно розглядати рекламні пропозиції.

Простий і зрозумілий рекламний кабінет дозволяє без проблем розібратися з інструментами для просування ваших рекламних кампаній. Більше того, тут не доведеться витрачати багато часу на оптимізацію і тести, щоб успішно пройти модерацію. Найбільша перевага полягає в тому, що можливість спробувати лити через TikTok не потребує великих фінансових витрат. Ви можете почати з будь-яким бюджетом, головне — створити якісний креатив і зацікавити цільову аудиторію. А якщо все зроблено правильно, то бонусом ви отримаєте органічний трафік. 

Як правильно заливати 

Звісно, є нюанси, куди ж без них у нашій непростій справі. Прямо залити на оффер не вийде, все підлягає суворій перевірці: спочатку ботом, а потім модератором. Ось кілька цінних порад, як успішно залитися:

  1. Використовуйте "білі" креативи. Уникайте використання в рекламі слів на тему криптовалют: трейдинг, інвестиції, заробіток на криптовалюті, пасивний дохід з криптовалюти. Якщо ці тригерні слова будуть виявлені, вас точно нікуди не пропустять.
  2. Клоакінг. Як вже згадувалося, у вас буде дві перевірки (бот і модератор). Тому "біла" частина лендінгу не може бути порожньою; вона повинна містити виключно "білий" контент, наприклад: інформаційні курси.
  3. Налаштування просування. Вам не потрібно бути гуру Affiliate Marketing, щоб визначити мету вашої кампанії. Виходьте з цього при налаштуванні. Простий рекламний кабінет не створить труднощів.
  4. Визначення ЦА. Потрібно чітко розуміти, що саме цікавить ваших лідів. У TikTok неможливо звузити географічне таргетування до регіону чи міста, тому чітко визначте інтереси аудиторії і отримаєте зацікавлених лідів на виході
  5. Креатив. Демонстрація грошей, успіху, фінансової незалежності, пасивного доходу, графіків із зростаючими цифрами допоможе вам досягти вашої мети.
  6. Аналітика. Використовуйте вбудований в рекламний кабінет інструмент аналітики для відстеження дій лідів. Не нехтуйте цим інструментом: відстежуйте дії від перегляду креативу до покупки оффера. Це дозволить вам оптимізувати ваші кампанії та довести їх до досконалості.

Працюючі зв'язки 

Це джерело трафіку тільки набирає популярність, але вже є кілька схем, які можуть допомогти вам досягти бажаного результату:

  1. Власні акаунти. У вас є можливість створювати багато акаунтів, але потрібно мати великий запас, оскільки при заливах на криптовалюту акаунти можуть часто блокуватися. Чим більше акаунтів, тим вищий шанс досягти бажаного результату.
  2. Перелив трафіку в Telegram. Зацікавте аудиторію перейти в ваш Telegram-канал, а вже звідти направляйте на оффер.
  3. Блогери. Ідеально створити креатив, опрацювати сценарій, проаналізувати цільову аудиторію та активність сторінки. Якщо всі параметри підходять, дійте.
Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
0 Коментар