avatar
4 хвилин читати

Антидетект браузер який мімікрує під український

антидетект браузер vision не український

Антидетект браузер який мімікрує під український

Ситуація наступна: хтось придумав (читай пизданув) що антидетект браузер vision це український софт, що звісно неправда. Інфоцигани це підхопили, тому що займатись фактчекінгом не притаманно їхньому інтелекту, ну і понеслось 🥴

На жаль, багато арбітражників повелись на цей вкид і скоріше за все, несвідомо рекомендують цей антидект іншим, представляючи його як український продукт.

Антидетект браузер віжн vision НЕ український продукт
Труха ⚡️ Арбітраж

Напевно людей в оману вводить той факт, що на сайті браузера віжн, розробники добавили українську локалізацію, але кацап підступний – не ведіться на це.

Багато рососійських продуктів добавляють переклад українською, щоб не втрачати ринок українських арбітражників, наприклад кацапське видання trafficcardinal, тільки завдяки українським медіа і розповсюдженню ними правдивої інформації не зайшло на наш ринок.

Фактчекінг

1. Яндекс мєтріка в коді сторінки. Жоден український продукт, або розробник, не поставить цю хуйню собі на сайт, тому що вона заважає завантаженню сторінки тому що блокується українськими провайдерами з 2017 року.

Всі українські розробники це знають. Якщо, ви бачите безкінечне завантаження сторінки, то ймовірно, на сайті стоїть яндекс мєтріка і цей сайт розробляли кацапи.

Як видно на скріншоті, українська локалізація – це лише візуальне прикриття, щоб здаватись українським продуктом, всі мета-теги російською.

2. Антік vision рекламується у русні. Жодної публікації в українських медіа про цей антидетект немає. Натомість, його рекламують росіяни які підтримують війну і товаришують з російськими військовими. Адмін vision сидить в російських чатах, проводить там прямі ефіри, дає інтервʼю і бажає росіянам гарного дня.

3. Відвідування арбітражних конференцій в москві. 

Українці ж не їздять на конференції в москву?
Українці ж не їздять на конференції в москву?

4. На пряме питання чи русня вони – адмін ухиляється від відповіді.

Ага, «многоциональная», фу блять
Ага, «многоциональная», фу блять

Можливо у них в команді є представники малороси українці, але це не робить їх українським продуктом. Такі висловлювання лиш підтверджують те, що вони кацапи.

5. Оплата за допомого кацапського банку ❗️

кацапський банк як метод оплати, для українців тільки крипта
кацапський банк як метод оплати, для українців тільки крипта

5. Аполітичні вони блять. Ми поспілкувались з підтримкою, задали питання на якому всі кацапи сипляться, результат ви можете бачити на скрнішотах:

Підсумки

Складається враження, що у команди віжина є хтось із малоросів, але всі інші фактори як от: відвідування конференції в москві, оплата кацапським банком, уникання прямого запитання звідки вони, уникання запитання «чий Крим?», говорять нам про те, що це – не український антидетект браузер.

Так, на жаль, є купа арбітражників малоросів, яким байдуже, яким похуй на війну і які спокійно користуються кацапськими продуктами, це звісно прикро і хуйово.

Але на противагу їм, є свідомі арбітражники 🫶 які в чатах просять порекомендувати український антидетект браузер. Так от, ця стаття саме для них, щоб коли вони будуть гуглити «vision антидетект браузер» то потрапили на цю статтю і дізнались правду.

Тут доречно було б порекомендувати насправді український антидетект, або хоча б не кацапський, але тоді ця стаття буде виглядати як заказуха, а як ми вже знаєм: кацап підлий і використає це щоб випрадатись. Тож не будемо давати йому такого шансу.

Підписуйтесь на Труха ⚡️ Арбітраж в телеграм.

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
4 Коментарі
avatar
CPADOK.media
5 months ago

Тююю... так ці чмошники насправді і не приховують, що там русні повно в команді

avatar
Treem
5 months ago

Русня must die

avatar
Анж
5 months ago

Ого

avatar
Alla Ivankiv
5 months ago

Дякую!