avatar
2 хвилин читати

Вплив дизайну на інфо-бізнес

Вплив дизайну на інфо-бізнес

Ваш якісний продукт не купують / не помічають , хоча структура та наповнення продумані до дрібниць 

Може бути цікаво тим ,  хто займається інфо - продуктами або планує

Перше враження - впливає на подальшу взаємодію
Перше враження - впливає на подальшу взаємодію

Велика частина цього враження формується завдяки дизайну, який виступає не лише як естетичний елемент, але й як потужний комунікатор цінностей та ідентичності . 

Коли потенційний клієнт вперше взаємодіє з вами , увага та інтерес фокусуються на візуальному сприйнятті. Враження, отримане на цьому етапі, може визначити рішення продовжувати співпрацю чи обирати іншого експерта .

Користувач має обмежений час і великий вибір, важливо зачепити увагу та запам'ятатися у перші секунди . 

З часом , кількість експертів , менторів , які запускають курси , марафони та інше - тільки збільшуюється . Відповідно , виділити ваш продукт від інших і запам'ятатися , стає важче , тому , потреба у індівідуальному та якісному дизайні - зростає .  

В цьому контексті ,  індивідуальний дизайн має численні переваги порівняно з шаблонним . Інфобізнес часто передає конкретні цінності , а індивідуальний дизайн створюється точно адаптований для їх вираження , посилюючи  ефект необхідності продукту та залучаючи цільову аудиторію.

Сприяє створенню емоційного зв'язку із потенційними клієнтами . Коли люди відчувають особистий підхід та увагу до кожної з деталей , це підвищує  довіру та лояльність .

Порівняння
Порівняння

Користувачі , завжди мають певні очікування щодо розташування елементів або  структури . Тому , дотримання цих очікувань допомагає покращити враження та взаємодію . 

Сприйняття інформації . Зручний та інтуїтивно зрозумілий дизайн лендингу про ваш курс чи іншого інформаційного ресурсу полегшує користувачам знаходження потрібної  їм інформації , задля прийняття рішення : навчатися у вас чі ні .

З висновків : створюєте актуальний для ца продукт , транслюєте свої цінності та переваги , розтавивши потрібні акценти - фокусуєте увагу аудиторії на головному , викликаєте необхідні асоціації та емоції , що позитивно впливають на подальшу взаємодію .

Звернутися за консультацією / дизайн послугами - тг kasandra_dsgn

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media
4 Коментарі
avatar
Анж
5 months ago

Повністю погоджуюсь! Взагалі дуже люблю поняття «клієнтоорієнтовний дизайн», часом навіть проводжу дослідження, спрямовані конкретно на те, щоб зрозуміти, який дизайн підійде під ЦА

Дуже дякую)

avatar
Ірa
5 months ago

Ваййй) Дизайнера для своїх продуктів після прочитання я обрала однозначно!

Дуже рада чути , звертайся)