Таргетинг та SMM
Написано в Таргетинг та SMM
avatar
2 хвилин читати

Чи реально отримати 50-100 продажів за бюджет 2-5$?

Чи реально отримати 50-100 продажів за  бюджет 2-5$?

50-100 продажів з мінімальним бюджетом? Це як піца без сиру!

Сьогодні хочу розповісти вам про те, чому ж з мінімальним бюджетом не варто ставити недосяжні цілі для таргетолога. Бюджет в 2-5$ являється дуже низьким бюджетом для реклами. Тому 50-100 продажів на місяць являються недосяжною цілю.

Уявіть, що ви замовляєте піцу. Ви ж не очікуєте отримати ситну італійську красуню з товстим шаром моцарели, ароматними ковбасками, пепероні та оливками за ціною скибки хліба?

Так само і з рекламою. Не вийде зробити багато продажів вкладаючи мало грошей.

Але чому?

1. Мала аудиторія. 

З невеликим бюджетом ви не зможете охопити велику кількість людей. Це все одно, що намагатись обняти 10 людей зразу маючи короткі руки. 😁😁

2. Низька конкурентність. 

Ваша реклама буде програвати оголошенням конкурентів з більшими бюджетами. Це як боксувати з суперником, який в два рази важчий за вас. 💪🏻

3. Недосконалість таргетингу. 

Навіть з найкращим таргетингом ви не зможете охопити всіх потенційних покупців. А з малим бюджетом і 10% не охопите😿

4. Необхідність тестування. 

Щоб знайти найефективніші оголошення, вам потрібно тестувати різні варіанти. А це теж потребує грошей. 💸

5. Непередбачувані фактори. 

На результат рекламної кампанії можуть впливати сезонність, конкурентна активність, зміни алгоритмів Facebook/Instagram. 

Що ж робити?

1. Визначтеся з реалістичними цілями.

Не очікуйте неможливого. 50-100 продажів на місяць –  практично нереально, якщо ваш бюджет 2-5$. Краще поставте перед собою ціль отримати 10-20 продажів і продумайте стратегію, як поступово їх збільшувати.

2. Проаналізуйте цільову аудиторію.

Чим чіткіше ви визначите свою цільову аудиторію, тим відповіднішу рекламу ви зможете їй показати. Це збільшує шанси на успішні результати, а отже і продажі.

3. Створіть привабливі оголошення.

Сучасні користувачі соцмереж настільки звикли до рекламних оголошень, що завоювати їхню увагу буде нелегко. Тому ваші оголошення повинні виділятися і пробивати банерну сліпоту, бути візуально цікавими та мати чіткий заклик до дії.

4. Постійно тестуйте та аналізуйте.

Тестування – один з найважливіших етапів рекламної кампанії. Він дає змогу перетворити гіпотези на аналітичні дані. Не бійтеся експериментувати з різними варіантами оголошень та аудиторії. Генеруйте ідеї, а потім аналізуйте результати та вносьте корективи.

5. Будьте готові до того, що це не буде швидко.

Потрібен час, щоб ваша рекламна кампанія набрала обертів. Алгоритми фейсбука повинні пройти період навчання, щоб налаштуватись на аудиторію, яка буде найкраще реагувати на ваші оголошення. Крім того, не завжди всі гіпотези будуть працювати. Не здавайтеся, якщо не бачите результатів одразу.

Отже, як бачите, навіть за малого бюджету можна очікувати результатів, але не варто чекати, що ваша рекламна кампанія працюватиме як чарівна паличка Гаррі Поттера. Ну, як і з піцею – без сиру не та сама страва! Так що, замовляйте собі смачну піцу з доставкою, а з рекламою – не шкодуйте на бюджет і будьте готові до того, що трошки терпіння та постійний аналіз – це ваші кращі помічники на шляху до успіху! 🍕💼🚀

Підписуйтесь на телеграм канал @ban_media

3 Коментарі

avatar
Анж
1 month ago

Часто такі запити бувають? Щоб багато продажів за мало грошей?

Запити - так, а от результати - не дуже часто, але чула такі випадки

Запити такі досить часто, мало хто розуміє, що реклама потребує достатньо вкладень